ijscoman puntjes uitdelen

Welke ijsco(wo)man, foodtrucker of barista wil nou niet dat zijn klanten terugkomen?

Beschrijving

Je wil graag dat jouw klanten regelmatig terug komen. Daarom wil je jouw klanten bedanken voor het bezoek, extra belonen voor regelmatig bezoek én verleiden weer te komen. Door het geven van een Puntje doet je dat allemaal in één handeling.
Een Puntje is een bedankje voor het bezoek. Klanten sparen met Puntjes voor beloningen die je zelf kan instellen, zoals een gratis product: de slagroom op het ijs. En door de klant middels berichtjes te attenderen op een actie kan de ijsco man de klant verleiden snel weer te komen.
Deel puntjes uit vanuit de app
Je geeft Puntjes vanuit de Puntje-app. De klant laat zijn QR-code vanuit de website www.Puntje.nl of de QR-code op de klantenkaart scannen. De klant kan via de website zien voor welke beloningen hij kan sparen

Voordelen

Geen maandelijkse abonnementskosten
25 gratis credits per maand
Klanten hebben altijd hun punten bij zich
Klanten raken geen kaart meer kwijt
Ijsco(wo)man kan zijn klanten berichten sturen
Met tegoedbonnen, minder bank transactiekosten

Tegoedbonnen

Met Puntje is het ook mogelijk om kado- of betaalkaarten uit te geven. Grootouders kunnen kleinkinderen bij een ijssalon bijvoorbeeld een ijsco-pasje voor de vakantie geven. Ouders kunnen hun kinderen een ijsje laten halen zonder met geld over straat te hoeven gaan. Bij de ijsco man wordt een bedrag ‘gestort’ op een ijsco-pasje. Om te betalen wordt de QR-code gescand door de ijsco man.

Benodigdheden

  • Puntje op telefoon of tablet
  • Account bij Puntje
  • Een beloning voor klanten
  • Paar minuten om op te zetten
  • Paar seconden om een punt te geven

Tip

Dit voorbeeld past ook goed bij Foodtrucks, Snackbars en Barista's

Hoe verzilver je Puntjes?